Witam,
Na imię mam Paweł. Biorąc udział w konkursie, sam wywołałem się do ujawnienia. Forum podglądam od jakiś 3-4 miesięcy. Bardzo byłem zdziwiony i zainteresowany tym, że w naszych polskich warunkach można uprawiać cytrusy. Zarejestrowałem się po to, by wziąć udział w konkursie, nie myślałem, że zajmę jakieś punktowane miejsce. Chciałem tylko wiedzieć, ile ostatecznie zdobyłem punktów. Aktualnie nie posiadam żadnego cytrusa.
Widzę, że wniosłem trochę zamieszania na forum.
Zatem witam jeszcze raz wszystkich serdecznie!
_________________ Każdy pasowany na Kawalera Orderu Uśmiechu, musi wypić kielich soku z cytryny, tzw. "próba soku z kwaśnej cytryny".
Robcioo [Usunięty]
Wysłany: 2018-04-15, 14:43
Witaj! Dobrze, że się ujawniłeś - domyślam się, że co niektórzy mogliby przypuszczać, że to ja się kryję za Twoim nickiem . Tu masz wyniki: http://www.cytrusy.net.pl...r=asc&start=100 - 3. cytruspl - 25 pkt. Bardzo ładny wynik . Czyli wiedzę masz. Teraz praktyka - zakup sobie jakiegoś fajnego "badylka" i ciesz się z możliwości posiadania takiego cudeńka. Tylko uważaj - często na jednym się nie kończy .