Wysłany: 2015-04-26, 13:26 Zanim założysz temat przeczytaj
Z powodu ciągłego powtarzania się tych samych tematów, zakładamy jeden temat do zadawania pytań na podstawowe kwestie uprawy, aby nie zaśmiecać forum powtórkami.
I proszę o nie zakładanie tematów na tematy, które już zawiera forum, szczególnie w działach, które są inne tematyczne. Warto poświęcić chodź chwilkę czasu na przeglądnięcie forum, żeby potem nie narzekać, że się zostało z ignorowanym.
_________________ Każdy pasowany na Kawalera Orderu Uśmiechu, musi wypić kielich soku z cytryny, tzw. "próba soku z kwaśnej cytryny".
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Lut 2014 Posty: 313 Skąd: z pestki
Wysłany: 2015-04-26, 23:41
Wydaje mi się, że to powinno być bardziej widoczne w postaci jakiegoś FAQ na pierwszej stronie, bo nie wiem czy nowi użytkownicy będą w stanie dotrzeć do tego posta A tak gdyby rzucić ten FAQ w widocznym miejscu na pierwszej stronie to wszystkim by to ułatwiło życie
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 04 Kwi 2010 Posty: 9894 Skąd: Prato - Italia
Wysłany: 2015-04-28, 19:31
Co do zdjęć to już jakiś czas temu poznikały. Da radę otworzyć i zaktualizować kiedyś napisany post?
Pytam egoistycznie, bo w moich dawniejszych tematach też poznikały foty i warto by było to jakoś pouzupełniać przynajmniej fotami które jeszcze mam...
Administratorzy forum powinni mieć taką możliwość, także myślę, że kto chciałbym edytować swój stary post (np uploadować ponownie zdjęcie) to powinien kontaktować się z administratorem/moderatorem danego forum.
Wysłany: 2018-05-06, 22:20
Witam bardzo serdecznie!
Też jestem tu nowa i jako ''świeżak forumowy'' nie bardzo wiem gdzie szukać informacji o przycinaniu kalamondyny i jak to należy robić? Takie informacje szczególnie dla początkujących i nowicjuszy na forum powinny być bardzo widoczne.
Wysłany: 2018-05-06, 22:42
W takim razie wrzucę fotkę jutro, bo dziś już fotka nie wyjdzie. W zasadzie to nie wiem kiedy się - to znaczy w jakim okresie - przycina się cytrusy?
To do juterka. Dobrej nocy.
[ Dodano: 2018-05-07, 14:32 ]
No i tu zaczynają się schody, bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji jak na tym forum wstawić zdjęcie wprost z komputera?