Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Wrz 2017 Posty: 356 Skąd: Z Internetu
Wysłany: 2018-06-13, 06:05 Co to za jegomość ??
Bądźcie proszę tak mili i powiedzcie mi cóż to jest ??
Znalazłem to zupełnie przed przypadek na jednym z moich młodych drzewek owocowych. Siedzi wesoło od 2 dni na liściu i przykrywa go "pajęczyną". Przeglądam różne tablice ze szkodnikami i szczerze mówiąc nie bardzo mogę coś podpasować.
_________________ "Rano jestem przyjaznym cytrynkowcem, to wieczór robi ze mnie Cytryniarza" - Alex
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Wrz 2017 Posty: 356 Skąd: Z Internetu
Wysłany: 2018-06-13, 17:12
Cóż... Wasze niedoczekanie... w technicznym znaczeniu...
Po ostatniej wizycie mszycy, nie szczypie się w tańcu i wszystko co mi siada na drzewkach jest traktowane strumieniem wody która spłukuje wszystko z obu stron liści.
Trochę przewrażliwiony jestem na ich punkcie, ale to ze względu na to że są dość kluczowym elementem mojego przyszłego ogrodu i nie chce dopuścić do momentu kiedy będę musiał zaczynać od nowa.
Ale jeśli pojawi się coś podobnego, postaram się na bieżąco wrzucić zdjęcie zanim zabawię się w Jurka Killera
_________________ "Rano jestem przyjaznym cytrynkowcem, to wieczór robi ze mnie Cytryniarza" - Alex